Wij leiden chauffeurs op die bij u passen

Wat voor chauffeur zoekt u?

Omdat wij samenwerken met Van Buuren Opleidingen (de grootste transport opleider van Nederland), kunnen wij veelal snel en met grote regelmaat enthousiaste buschauffeurs Openbaar Vervoer en touringcarchauffeurs opleiden. Deze professioneel opgeleide chauffeurs gaan graag aan het werk als ze gereed zijn met hun opleiding. Onze touringcarchauffeurs zijn breed inzetbaar op zowel nationaal- als internationale ritten.

Buschauffeur OV inhuren

Zoekt u voor uw OV-bedrijf enthousiaste en professioneel opgeleide lijndienst buschauffeurs? Door onze samenwerking met Van Buuren Opleidingen kunnen wij hier in voorzien. Onze buschauffeurs worden opgeleid als gastdames en – heren en zijn representatief, klantvriendelijk en flexibel inzetbaar. Ze voldoen aan alle normen die u wenst en worden onderworpen aan een streng selectietraject.

Touringcarchauffeur inhuren

Bent u voor uw reisorganisatie of touringcarbedrijf op zoek naar betrouwbaar en professioneel opgeleide touringcarchauffeurs? Bij ons vindt u goed opgeleide touringcarchauffeurs die met veel plezier bij u aan de slag gaan. Onze chauffeurs zijn in het bezit van de juiste papieren inclusief Code 95, sociale vaardigheden én een mentaliteit die u van een touringcarchauffeur mag verwachten. Daarnaast zijn de chauffeurs flexibel inzetbaar en bereidt tot meerdaagse ritten.

“Gedurende de opleiding en in de periode als beginnend chauffeur is de chauffeur in dienst van Busbaan, waardoor u geen werkgeversrisico’s heeft!”

De Busbaan methode....

1. Opleiding

Wij leiden onze buschauffeurs in vier tot vijf maanden op tot beroepschauffeurs met rijbewijs D of DE. Tevens voorzien wij onze buschauffeurs OV en touringcarchauffeurs van een Code 95, waardoor ze bij u als professioneel buschauffeur aan de slag kunnen.

2. Kennismaking

Al voordat de kandidaat met de opleiding begint, stellen we deze aan u voor. Hierdoor maakt u al vroegtijdig contact met u toekomstige medewerker. Buschauffeurs OV ondergaan in het voortraject een assessment. Touringcarchauffeurs lopen tijdens de opleidingen veelal al enkele dagen mee binnen uw bedrijf. Zodoende weet u zeker dat “uw kandidaat” ook echt bij u en uw bedrijf past.

3. Aan het werk

Wanneer “uw kandidaat” gereed is met de opleiding, kan hij/zij aan het werk. Buschauffeurs OV krijgen volgens de geldende CAO een contract van 18 maanden terwijl touringcarchauffeurs voor 13 maanden binnen uw bedrijf aan de slag gaan. Gedurende deze periode is de kandidaat via Busbaan bij u gedetacheerd.

4. In dienst

Wanneer de periode van 13 of 18 maanden voor zowel u als “uw chauffeur” goed is bevallen, mag u de buschauffeur kosteloos overnemen. U neemt de kandidaat dan bij uw bedrijf in dienst, waarbij hij of zij dan in uw Openbaar Vervoer- of touringcarbedrijf aan de slag gaat als beroepsbuschauffeur.

Waarom een chauffeur inhuren via Busbaan?

Een krappe arbeidsmarkt

De Openbaar Vervoer- en Touringcarbranche vergrijst steeds meer: het percentage 50-plussers dat als buschauffeur werkt, ligt nu al ruim boven de 70% en zal alleen maar stijgen. Daarnaast blijft de instroom van jongere beroepsbuschauffeurs dalen. Slechts 10% van de beroepschauffeurs is jonger dan 30 jaar. Dit houdt in dat het aantal ervaren chauffeurs de komende jaren alleen maar zal teruglopen, waarbij het ook nog eens steeds lastiger wordt om goed en professioneel opgeleide buschauffeurs te vinden.

Unieke samenwerking

Busbaan is in alles uniek. Vanuit een nauwe en intensieve samenwerking met Van Buuren Opleidingen verzorgen wij het gehele opleidingstraject voor nieuwe buschauffeurs. In het voortraject willen wij ook met u en uw personeel kennismaken. Wij willen weten “wat voor een chauffeur u zoekt” en wat het DNA van uw bedrijf is. Zodoende kunnen wij de juiste kandidaten aan u matchen. U beschikt dan over een chauffeur die over de juiste ervaring en papieren beschikt om uw opdrachten uit te voeren.

Een betrouwbare partij

Door de unieke samenwerking met Van Buuren Opleidingen kan Busbaan beschikken over meer dan 50 jaar ervaring in de Bus- en Touringcarbranche. Dankzij deze ervaring en onze nauwe samenwerking met schoolorganisaties, kunnen wij perfect inspelen op uw wensen en behoeften. Gedurende de opleidingsperiode en de periode als beginnend vakbekwaam buschauffeur, is de buschauffeur in dienst van Busbaan, waardoor u geen werkgeversrisico’s heeft.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken

Als u hierover meer wilt weten, neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons. We maken graag een afspraak met u, om onze aanpak toe te lichten. Dit doen we kosteloos uiteraard.

Interesse inhuur