Opleiding tot buschauffeur informatiebijeenkomst

Er ontstaat een steeds groter tekort aan buschauffeurs Openbaar Vervoer en touringcarchauffeurs. Steeds meer busbedrijven zoeken momenteel goed opgeleide chauffeurs en weten niet meer waar te zoeken. Chauffeurs worden is dan ook wel even wat anders dan alleen het D rijbewijs halen. Want naast de praktijk moeten meerdere theorieonderdelen behaalt worden, Code 95 en wat zo al meer. Wij leggen je graag uit hoe een opleiding tot buschauffeur verloopt en wat je daar allemaal voor moet doen.

Eerstvolgende informatiebijeenkomst

  • Woensdag 10 juli 2024 18:00 - 19:00 Ermelo

Programma

Voorlichting opleiding- en werktraject buschauffeur Openbaar Vervoer en touringcarchauffeur.

Wil je alles over de opleiding tot buschauffeur Openbaar Vervoer en touringcarchauffeur te weten komen? Tijdens onze informatiebijeenkomsten vertellen wij jou alles over het beroep van buschauffeur. Aan de orde komen onder andere:

  • Het opleidingstraject
  • De mogelijkheden op de arbeidsmarkt
  • De opleidingskosten
  • Subsidiemogelijkheden
  • En beantwoorden wij natuurlijk al je vragen

Indien je na de informatiebijeenkomst nog meer geïnteresseerd geraakt bent, dan maken we graag een afspraak met jou voor een persoonlijke intake en het rijden van intest om jouw aanleg voor het vak te kunnen ervaren.

We houden de informatiebijeenkomsten op onze vestigingen in Ermelo (Mariënhoef 11), Zwolle (Marsweg 3). Deze duren ongeveer 2 uur.

Naast klassikale informatiebijeenkomsten organiseren wij ook online informatiebijeenkomsten. Deze kunnen op wisselende tijdstippen plaatsvinden en duren ongeveer 1 uur.

Na jouw aanmelding ontvang je binnen 5 werkdagen een bevestiging met (voor) informatie.

Let op: onze opleiding wordt gegeven vanuit Ermelo, Zwolle en Lelystad. We zijn dus vooral actief in de provincie Flevoland, Utrecht en bovenkant van Gelderland. Buiten deze regio’s hebben wij op dit moment geen werkgevers en kunnen u dus geen baangarantie bieden.

Meld je hier aan voor de informatiebijeenkomst

Laden...