Opleiding tot buschauffeur informatiebijeenkomst

Er ontstaat een steeds groter tekort aan buschauffeurs Openbaar Vervoer en touringcarchauffeurs. Steeds meer busbedrijven zoeken momenteel goed opgeleide chauffeurs en weten niet meer waar te zoeken. Chauffeurs worden is dan ook wel even wat anders dan alleen het D rijbewijs halen. Want naast de praktijk moeten meerdere theorieonderdelen behaalt worden, Code 95 en wat zo al meer. Wij leggen je graag uit hoe een opleiding tot buschauffeur verloopt en wat je daar allemaal voor moet doen.

Eerst volgende informatiebijeenkomst

Wanneer: In verband met (de maatregelen) COVID-19 en de gevolgen daarvan, is het heel lastig om op dit moment kandidaten in een opleiding met baangarantie te plaatsen. Om die redenen hebben wij de informatiebijeenkomsten tot nader order opgeschort. Op het moment dat er bij Busbaan weer vacatures worden aangeboden zullen wij ook weer informatiebijeenkomsten gaan inplannen. Houdt dus onze website in de gaten voor nieuwe data. Wij hopen op uw begrip.   

Waar:

Hoe laat:

Programma

Voorlichting opleiding- en werktraject buschauffeur Openbaar Vervoer en touringcarchauffeur.

Wil je alles over de opleiding tot buschauffeur Openbaar Vervoer en touringcarchauffeur te weten komen? Tijdens onze informatiebijeenkomsten vertellen wij jou alles over het beroep van buschauffeur. Aan de orde komen onder andere:

  • Het opleidingstraject
  • De mogelijkheden op de arbeidsmarkt
  • De opleidingskosten
  • Subsidiemogelijkheden
  • En beantwoorden wij natuurlijk al je vragen

Indien je na de informatiebijeenkomst nog meer geïnteresseerd geraakt bent, dan maken we graag een afspraak met jou voor een persoonlijke intake en het rijden van intest om jouw aanleg voor het vak te kunnen ervaren.

We houden de informatiebijeenkomsten op onze vestiging aan de Mariënhoef 11, te Ermelo en online. In verband met het Corona virus worden tot nader te bepalen tijdstip de informatiebijeenkomsten alleen nog online gegeven.

Deze informatiebijeenkomsten duren van 17:00 uur tot 19:30 uur.

Onderstaand tref je een overzicht van de eerstvolgende informatiebijeenkomsten aan;

In verband met (de maatregelen) COVID-19 en de gevolgen daarvan, is het heel lastig om op dit moment kandidaten in een opleiding met baangarantie te plaatsen. Om die redenen hebben wij de informatiebijeenkomsten tot nader order opgeschort. Op het moment dat er bij Busbaan weer vacatures worden aangeboden zullen wij ook weer informatiebijeenkomsten gaan inplannen. Houdt dus onze website in de gaten voor nieuwe data. Wij hopen op uw begrip.   

 

Meld je hier aan voor de informatiebijeenkomst

Animatie voor laden formulier